Alviina Helsinkiläinen valtiotieteilijä ja kaupunginvaltuutettu ideoi parempaa Suomea.

Valtuustoaloite: Puistolan asema viihtyisäksi - kuunnellaan paikallisia

  • Valtuustoaloite: Puistolan asema viihtyisäksi - kuunnellaan paikallisia

Helsinkiläisten arkea voidaan parantaa monin tavoin. Yksi niistä on joukkoliikenne. Meillä on paljon tehtävää liikenteen sujuvuuden ja asemien viihtyisyyden hyväksi.

Muutin äskettäin Vuosaaresta Puistolaan. Valtuutettuna haluan rakentaa Helsinkiä, joka on viihtyisä ja turvallinen yli kaupunginosien rajojen. Kuuntelen mielelläni paikallisia, ja vien eteenpäin hyviä ideoita valtuustossa. Siksi olen jättänyt tänään seuraavan valtuustoaloitteen, jonka on allekirjoittanut 28 valtuutettua:

"Joukkoliikenteen ja kaupunkitilan viihtyisyyden lisäämisessä tärkeä keino on panostaa esimerkiksi juna-asemien korjaustöihin ja turvallisuuteen. Nuorten omassa vaikuttamisjärjestelmässä, Ruudissa vuonna 2017 tehdyssä äänestyksessä kaupungin tärkeimmistä parannuskohteista eniten ääniä sai aihe “asemat siistiksi”. Puistolan peruskoululaisista tämän aiheen puolesta äänesti 295 oppilaista.

Nuoret kaipaavat asemille turvallisuutta, viihtyisyyttä ja miellyttävää kulkua esimerkiksi Tapulikaupungin nuorisotalolle. Me allekirjoittaneet valtuutetut edellytämme, että Helsingin kaupunki ryhtyy yhdessä alueen paikallistoimijoiden ja nuorten kanssa toimenpiteisiin Puistolan aseman seudun viihtyvyyden ja turvallisuuden kohentamiseksi."

Minuun saa aina olla yhteydessä luottamustoimeeni liittyvissä asioissa.

Lämpimin terveisin,

Alviina

alviina.alametsa(at)gmail.com

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat