Alviina Helsinkiläinen valtiotieteilijä ja kaupunginvaltuutettu ideoi parempaa Suomea.

Kaikki blogit puheenaiheesta Educa

Educa ja OAJ:n vaalitentti - Saatiinko koulutuslupaus osa 2

Eilen järjestettiin OAJ:n vaalivuosien puoluetentti Educa-messuilla Helsingin messukeskuksessa. Paikalla olivat puoluejohtajista Antti Rinne, Petteri Orpo, Ville Niinistö ja Li Andersson. RKP:tä edusti vpj. Silja Borgarsdóttir Sandelin, KD:tä vpj. Sauli Ahvenjärvi, Perussuomalaisia ek. ryhmän pj. Sampo Terho ja Keskustaa puoluesihteeri Jouni Ovaska.

Koulutuksesta ja kasvatuksesta

Minulla oli tänään mahdollisuus vierailla opetusalan Educa messuilla OAJ:n kutsumana. Monipuolista ohjelmaa oli järjestetty koko päiväksi ja mahtuipa sekaan myös pikainen ehdokasesittely messuyleisölle.

Paikalla olivat myös poliittisten puolueiden johto Peter Nymanin vetämässä paneelissa ja siinä meno yltyi välillä jopa turhankin teatraaliseksi vaalilupausten sinfoniaksi. Sen suuremmalti kotiinpäin vetämättä Juha Sipilä tuntui olleen selkeästi realistisimmilla silmillä liikenteessä.

Millaisia kouluja näemme tulevaisuuden Helsingissä?

Ensi viikonloppuna Helsingissä järjestävät Educa-messut nostavat kouluasiat keskiöön. Helsingin opetuslautakunnassa jatkamme ensi viikolla ennen joulua pöydälle jääneen opetusviraston ”Palveluverkkotarkastelun keskeiset linjaukset ja tavoitteet” käsittelevän linjapaperin käsittelyä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä