*

Alviina Helsinkiläinen valtiotieteilijä ja kaupunginvaltuutettu ideoi parempaa Suomea.

%23koulutuslupaus

Tyhmä, tyhmempi, suomalainen

Suurin osa poliitikoista on tyhmiä.

Loput ovat tyhmiä ja vallanhimoisia.

Tätä taustaa vasten ei ole yllättävää miten iso osa perustason vaikuttajista on mukana politiikassa huonontaakseen jonkun inhoamansa ihmisryhmän asioita. Toiselle suurinta pahuutta edustaa pikaruokaketjun johtoryhmä, toiselle luku- ja kirjoitustaidoton mamu. Kohde vaihtelee, mutta asenne on sama: inhokin olemassolon edellytyksiä täytyy heikentää.

Ei lukukausimaksuille - panostetaan koulutukseen

Koulutus on suomalaisen hyvinvointivaltion kulmakivi. Koulutus on keino edistää keksintöjä, luovuutta, tiedettä ja hyvinvointia. Olen osallistunut työurallani moniin kansainvälisiin kokouksiin, ja tavannut ihmisiä ympäri maailman. Lähes kaikkialla on ihailtu suomalaista koulutusjärjestelmää - etenkin sen maksuttomuutta.

Koulu, jossa on helppo hengittää - kolme keinoa homeongelmien ratkaisuun

Vaikea hengittää. Päänsärky. Yskiminen ja tukkoinen olo. Näistä oireista monet helsinkiläiset oppilaat ja opettajat kärsivät päivittäin. Ne vaikuttavat työkykyyn, oppimiseen ja hyvinvointiin. Koulujen home- ja sisäilmaongelmat ovat mielestäni yksi Helsingin kiireellisimmistä ongelmista asuntopulan ohella. Tilanne on saatava hallintaan: Helsingillä ei ole varaa heikentyneisiin työoloihin ja paheneviin terveysongelmiin. Homekoulut on korjattava.

Kaupunginvaltuustossa lähtisin alkuun ratkaisemaan ongelmaa seuraavilla keinoilla.

Educa ja OAJ:n vaalitentti - Saatiinko koulutuslupaus osa 2

Eilen järjestettiin OAJ:n vaalivuosien puoluetentti Educa-messuilla Helsingin messukeskuksessa. Paikalla olivat puoluejohtajista Antti Rinne, Petteri Orpo, Ville Niinistö ja Li Andersson. RKP:tä edusti vpj. Silja Borgarsdóttir Sandelin, KD:tä vpj. Sauli Ahvenjärvi, Perussuomalaisia ek. ryhmän pj. Sampo Terho ja Keskustaa puoluesihteeri Jouni Ovaska.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä